ETUSIVUINFOOHJELMASTIPENDITYHTEYSTIEDOTGALLERIALEKSAN KEVÄTSOITOT RY
Lauluntekokilpailu
Levin Kevätsoitot 2015 Kevyen musiikin lauluntekokilpailu

Lauluntekokilpailun säännöt ja ohjeet


Tarkoitus

Levin Kevätsoitot omistaa vuoden 2015 sävellys- ja sanoituskilpailun kittiläläisille musiikin tekijöille. Haluamme myös tarjota säveltäjille ja sanoittajille kilpailufoorumin, joka innostaa heitä
luomaan uusia, mieleenpainuvia lauluja.

Arvostelukriteerit

Lauluntekokilpailussa etsitään sävelmänä ja tekstinä yhdessä toimivaa uutta kappaletta. Kaikki kevyen musiikin lajit ovat vapaita käytettäviksi.

1§ Kilpailu on avoin kaikille lauluntekijöille. Kilpailun tuomariston jäsenet eivät saa osallistua kilpailuun.

2§ Sävellysten ja sanoitusten on oltava ennen julkaisemattomia. Joko sävellys tai sanoitus on oltava kittiläläisen tai kittiläläislähtöisen tekijän tuotantoa.

3§ Kilpailukappaleen tekstin aihe on avoin ja sen tulee olla suomenkielinen.

4§ Kilpailukappaleen enimmäiskesto on viisi (5) minuuttia.

5§ Kilpailuun voi osallistua useammallakin kappaleella. Jokainen kappale tulee olla omalla tallenteellaan.

6§ Kilpailuun osallistuvia kappaleita ei saa esittää julkisesti eikä tekstejä tai nuotteja julkistaa ennen 15.3.2015. Kilpailun järjestäjä julkaisee finaaliin selvinneiden 6 kappaleen demot kevätsoittojen nettisivuilla 15.3. jälkeen.

7§ Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sovittaa konserttiin valitut sävelmät valitsemalleen orkesterille. Kilpailun järjestäjä sopii esitykseen liittyvät järjestelyt.

8§ Kilpailun järjestäjän nimeämä tuomaristo/ esiraati valitsee tallenteiden perusteella 6 kappaletta finaaliin. Sävellys- ja sanoituskilpailun finaali käydään Levin Kevät -finaalikonsertissa la 25.4.2015. Finaalin tuomaristo on eri kuin esiraati.

9§ Voittajakappale palkitaan 300 eurolla. Toiseksi tullut kappale saa 150 € ja kolmanneksi sijoittunut 100 €. Tekijät jakavat palkinnon keskenään.

10§ Kilpailuun osallistuminen

1. Tallenna kappale laulettuna ja säestettynä CD:lle tai MP3-formaattiin. 2. Liitä mukaan kappaleen sanat ja mahdolliset nuotit. 3. Joka kappaleen mukana tulee olla yhteystiedot erillisellä A4-paperilla, joka sisältää tekijöiden nimet, osoitteet ja puhelinnumerot ja mahdolliset sähköpostiosoitteet.

HUOM! Tekijätiedot AINOASTAAN erilliselle paperille, ei sanoituksen tai tallenteen yhteyteen. Nimimerkkejä ei saa käyttää. Tekijätietoja ei saa sulkea erilliseen kuoreen. Kappaleet numeroidaan, eikä tuomaristo saa tietää tekijöiden nimiä ennen päätöstään. Samaan postituskuoreen voi laittaa useamman kilpailutallenteen + jokaisen tallenteen mukaan sanat ja yhteystiedot. Älä teippaa tai sulje postituskuoren sisällä olevia kuoria tai levyjä.

Kilpailukappale tallenteella, sen sanat sekä yhteystiedot on lähetettävä samassa kuoressa osoitteeseen: Kittilän kunta/ Petri Nieminen Valtatie 15, 99100 Kittilä

Kuoreen merkintä: Levin Kevätsoitot 2015 –lauluntekokilpailu

Sähköpostilla: Lähetä laulun sanat ja mahdolliset nuotit erillisenä liitetiedostona, yhteystiedot erillisenä liitetiedostona (Word tai vastaava tekstinkäsittelyohjelma tai PDF-tiedostona) sekä laulun demo-tallenne MP3-formaatissa sähköpostilla osoitteeseen: kevatsoitot@gmail.com

Lähetyksen tulee olla perillä 15.2.2015 klo 15.00 mennessä.

11§ Kilpailussa finaaliin päässeiden kappaleiden tekijöille ilmoitetaan jatkoon pääsystä sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse 15.3.2015 mennessä. Kuuden finaaliin valitun kappaleen demot julkaistaan Levin Kevätsoittojen nettisivuilla.

12§ Finaalikappaleet esittää järjestäjän valitsemat solistit ja orkesteri. Kilpailukappaleen voi esittää myös tekijöiden valitsema esittäjä, tällöin mahdollisista kustannuksista he vastaavat itse. Finaalikappaleen nuotit (vähintään muodossa melodia, soinnut ja sanat) on toimitettava esitystä varten heti pyydettäessä järjestäjän antamaan osoitteeseen.

13§ Kilpailun järjestäjä ei palauta kilpailumateriaalia, eikä korvaa minkäänlaisia kilpailuun osallistumisesta aiheutuvia kuluja. Karsiutuneista kappaleista ei anneta palautetta. Kilpailun järjestäjä varaa oikeuden muutoksiin.


Tulostusystävällinen versio |